YouTube'un Hedefi 2019'da 50'den Fazla Dizi Çekmek

YouTube'un hedefinde Netflix'in tahtı mı var? Gerçi daha sadece 50 yapım...

 YouTube'un dizi dünyasına girişi bir hayli sağlam oldu. Karate Kid filminin devamı diyebileceğimiz Cobra Kai dizisiyle ortamlara giriş yapan YouTube, hem izleyicilerden büyük destek gördü hem de dizi iyi izlenme sayılarına ulaştı. Zaten Cobra Kai'nin ikinci sezonu da 2019'da karşımızda olacak.

YouTube, Cobra Kai'nin büyük başarısını takiben daha fazla projeye başlangıç emrini verdi ve gelecek yıl 50'den fazla yapımın yayına girmesini istiyor. Bu yapımlar arasında Harry Potter ve The Flash dizisinden tanıdığımız Tom Felton ve Natalia Tena'nın Origin isimli korku dizisi de var. Buna ek olarak Robert Downey Jr.'ın seslendirmesini yaptığı belgesel dizisi ve Kirsten Dunst'ın yer aldığı On Becoming a God in Central Florida dizisi de YouTube'un orijinal dizileri arasında yer alıyor.

YouTube, dizilerin yanı sıra stand-up komedi programları ve mini diziler yapmayı da planlıyor. YouTube Originals'ın başındaki Susanne Daniels, Netflix'in çıtayı çok yükseklere taşıdığını ve onlarla henüz rekabet edecek güçte olmadıklarını söylemişti, ancak adım adım o noktaya gelmeyi planlıyor gibiler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum