Zack Snyder'in Man Of Steel'den Beri Supergirl Planları Varmış

Snyder Cut'ın ardından sır perdeleri aralanıyor

Zack Snyder önderliğinde DC/WB ortaklığı tıpkı Marvel/Disney işbirliği gibi kapsamlı bir sinematik evrenin hazırlıklarına başlamıştı. 2013 yılında vizyona giren Man of Steel ile başlayan süreç 2017'de vizyona giren Justice League ile büyük bir yara almıştı. Son 3 senedir Aquaman ve Shazam gibi karakter filmleriyle DCEU hayatta kalmaya çalışsa da Aquaman hariç gişede bir başarı gelmemişti. Ancak Snyder'ın çok daha uzun vadeli planları varmış. Supergirl de bunlardan birisi.

Man of Steel filminde Supergirl'ü hazırlayacak detayları filme yerleştirdiğini söyleyen Snyder, "Benim amacım her zaman evreni genişletmek ve aileye daha fazla kişi eklemeye çalışmaktı. Supergirl de kesinlikle bu kategoriye giriyor. Hatta kesin bir şekilde söyleyebilirim ki solo bir Supergirl filmi çok iyi bir fikir. Şu an herhangi bir senaryo veya fikrim yok ama izlemesi harika bir iş olurdu." diyerek işler hem DC hem de kendisi adına yolunda gitseydi bambaşka bir DCEU görebileceğimizin sinyallerini verdi. 

Supergirl belki filmine kavuşamadı ama CW'nin yarattığı DC dizi evrenin 2015 yılından beri önemli bir parçası. Hatta şimdi bu açıklamayla birlikte olası bir Flashpoint senaryosuyla CW evreni ile bağlanması düşünülen DCEU'da bir Supergirl filmi görme ihtimalimiz de var. Bakalım dizide Kara Zor-El karakterini canlandıran Melissa Benoist beyazperde şansına da ulaşabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum