Oyungezer
Haber

Beklenen Oldu: CS2'ye 'Sol El' Güncellemesi Geldi

Sonunda be!
Mert Gökhan
29 April 2024 12:00

Counter-Strike 2'nin gelişinden beri eksik olan en önemli şey sonunda bizlerle. CS:GO'da "cl_righthand 0" komutu ile tanıdığımız "sol elimiz", CS2'ye de eklendi. Hem de artık herhangi bir komut girmenize gerek yok. Oyun içerisinde "H" tuşuna basarak elinizi aktif şekilde değiştirebileceksiniz.

Oyuncuların büyük bir kısmının bu eklentiyi beklediğini biliyoruz. Son gelen UI güncellemesi ile birlikte oyuna daha da ilginç özellikler ekleniyor. Örneğin bundan böyle oyuncular, tur başında hesap yapma işini kenara bırakabilecek. Çünkü satın alım menüsünün sağ üst köşesinde, bir sonraki tur ulaşabileceğiniz minimum parayı görebiliyorsunuz.

Satın alım menüsü ile ilgili bir diğer güzel yenilik de bırakılan silahları görebilme özelliği olacak. Satın alma bölgesinde yere atılan her silah, bu menünün alt kısmından görülebilecek.

Benim ve milyonlarca Türk oyuncunun en seveceği haber ise Dust 2'nin rekabetçi havuzuna geri dönüşü. Valve'ın ufak tefek yenilikler yaptığı efsanevi harita, bir kez daha profesyonel arenada ve rekabetçi maçlarda oynanabilecek. Dust 2, Overpass'in yerini alacak.