Oyungezer
Haber

Bloober Team, Take-Two İçin De Yeni Bir Oyun Geliştiriyormuş

Bir koltukta kaç karpuz?
Eser Güven
29 April 2024 13:50

The Medium, Layers of Fear gibi oyunların geliştiricisi Bloober Team bildiğiniz gibi şu an Konami için Silent Hill 2 Remake'i geliştiriyor. Ancak Bloober Team'in sadece bununla yetinmediğini önceden de öğrenmiştik, kendileri iki ekstra proje üzerinde daha çalışıyor.

Bunlardan biri Project R, The Walking Dead'in yaratıcısı Robert Kirkman'ın kurduğu Skybound Entertainment'ın sahip olduğu bir IP'ye dayanan ve 2025 yılında çıkacak olan bir oyun. Bunun haberini zaten daha önce vermiştik hatırlarsanız.

İkinci projeyi ise yeni öğreniyoruz. Take-Two Interactive işbirliğiyle geliştirilen Project C tamamen yeni bir IP'ye dayanıyormuş. Bloober bu oyunun ilerlemesinden oldukça memnun olduklarını söylüyor ve uzun vadeli stratejileri için de önemli bir adım olduğunu belirtiyorlar. Bu oyun yeni stratejinin bir parçası olan ilk orijinal oyun olacak ve IP'si de Bloober Team'e ait olacakmış.

Bu yeni oyun bu yıl içinde duyurulacak ve Bloober "bu benzersiz oyun üzerindeki çalışmamızın etkilerini göstermek için sabırsızlanıyoruz" demiş. İşte bunlar hep merak uyandıran açıklamalar ama önce bir Silent Hill 2 Remake'i adına yakışır biçimde tamamlasınlar da, gerisine sonra bakarız.