Oyungezer
Haber

Dungeons of Hinterberg, Temmuz Ayında Geliyor

Fazla bekletmeyecek...
Engin Vural
30 April 2024 12:20

Geçtiğimiz yaz Xbox Games Showcase 2023’te duyurulan oyunlardan birisi olan Dungeons of Hinterberg, dikkatlerimizi çekmeyi başarmıştı. Hatta kendisini Beklediğimiz Indie’ler köşemizde de misafir ettik. Yılın ilk çeyreğinde geleceği söylenmişti, sonra IGN Fan Fest’te paylaşılan fragmanıyla yaz aylarına ertelendiğini öğrenmiş olduk. Şimdiyse net bir tarih var artık elimizde, yeni bir fragman eşliğinde oyunun çıkış tarihi ilan edildi:

Dungeons of Hinterberg, tek koltukta birden çok karpuz taşıyanlardan. Bir yandan sosyal ilişki simülasyonu, bir yandan aksiyon RYO. Renkli görsel tarzıyla dikkat çeken oyun, farklı biyomlarda farklı oynanış unsurlarıyla da bu renkli tarzı desteklemeye çalışacak. Bunu başarıp başaramayacağını da birkaç ay sonra göreceğiz artık.

Dungeons of Hinterberg, 18 Temmuz’da oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Çıkış gününde Game Pass’e gelecek olması da güzel. Böylece Game Pass aboneleri ilk günden itibaren Alp Dağları’nda geçen bu maceraya ortak olabilecekler. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.