Oyungezer
Haber

Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi, Silahlara Yeni Dengeler Getiriyor

Epey kapsamlı bir dengeleme geldi
Mert Gökhan
30 April 2024 14:15

Helldivers 2, uzun bir aradan sonra büyük bir dengeleme güncellemesi alacak. "Patch 01.000.300" yamasının notlarına göre hem birincil hem ikincil hem de destek silahlarında ciddi değişimler yaşanacak. Silahların tamamı güçlense de oyun solo oyuncular için artık çok daha zor hale geliyor.

Son Warbond ile metaya giren Exploding Crossbow ve BR-14 Adjudicator gibi silahlarda ufak değişimler var. Örneğin Crossbow'un mermi sayısı ve patlama çapı azaltılırken, sersemletme efekti artırılmış. BR-14 Adjudicator ise artık daha fazla mermi alabilecek.

Güncellemenin tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Silahların tamamında ufak tefek güç dengelemeleri mevcut. Örneğin bir dönemler herkesin favorisi olan Railgun'ın gücü bir kez daha artırılmış. Lakin silahın sersemlete efektinin azaldığını görüyoruz. Yine son dönemlerde metada olan Quasar Cannon'un şarj süresi ise artırılmış.

Önemli bir diğer değişiklik ise düşmanların grubunuza göre dengesi olacak. Bildiğiniz gibi daha önce siteye bir solo rehberi yazmıştım. Fakat bu güncelleme ile o günler geride kalacak gibi. Çünkü bu yama, beraberinde grup dengesi güncellemesini getiriyor.

Grubunuz 4 kişiyse, herhangi bir değişim fark etmeyeceksiniz. Fakat grubunuzdaki kişi sayısı düştükçe, etrafınızda spawn olan düşmanların sayısı artacak. Yani solo oyuncuları çok daha zorlu günler bekliyor...