Fiyat/Performans Tableti: Asus MeMO Pad

Günlük ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz, uygun fiyatlı ve kaliteli bir tablet.

Organize Sanayi'ye gönderdiği ürünlerle bizi bizden alan ve çoluğumuzun çocuğumuzun rızkına göz diken Asus, bu sefer uygun fiyatlı bir ürünle karşımıza çıkıyor. Tabi özellikleri de aynı ölçüde biraz kırpılmış, ancak kalitesinden ödün vereceğini hiç mi hiç sanmıyoruz bu tabletin.

Asus MeMO Pad, 7”lik bir tablet. Hem bu açıdan hem de tasarımı açısından göz önüne alırsak, Nexus 7'nin kardeşi diyebiliriz kendisi için sanırım (belki bilmeyeniniz vardır hâlâ, Nexus 7'nin üreticisi Asus'tur). 1024 x 600 piksel 10 noktaya kadar çoklu dokunmatik ekranı, 1GHz hızında Cortex A9 tabanlı VIA WM8950 işlemcisi, Mali 400 grafik yongası, 1GB belleği, microSD kartla genişletilebilen 8GB'lık depolama alanının yanı sıra MeMO Pad'de WiFi, 3.5mm jak ve 4270mAh pil bulunuyor.

11.2mm kalınlığa ve 358gr ağırlığa sahip tabletin fiyat etiketi, Asus'un açıklamalarına göre 349TL-399TL arasında bir rakamı gösterecekmiş. Gidip 250TL'ye her an yanacak gibi ısınan çin malı tabletler almaktan kat kat mantıklı bir tercih olacaktır MeMO Pad.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum