Avatar: Frontiers of Pandora'nın Diskli Versiyonu Kurulum İçin İnternet Bağlantısı Gerektirecek

İnternet bağlantısı olmadan kurulmuyor

Bağlantı kurulmadan indirmenin başlamadığı görüldü

Avatar: Frontiers of Pandora, yarından itibaren oyun severlerle buluşuyor. Çıkışına artık saatlerle ifade edilebilecek bir süre kaldı. Bazı oyun severler bir an evvel oynamaya başlamak için sabırsızlıkla bekliyorlar. Görünen o ki, oyunun fiziki versiyonu eline ulaşmış olan kişiler bile oyunun resmi çıkışına kadar beklemek zorunda.

Reddit kullanıcılarından Interesting-Squash81, oyunun PS5 versiyonunun kendisine ulaştığını, oyunu yükleyip oynamaya çalıştığını, ama bunda başarılı olamadığını söylüyor. Oyun diskini konsola taktığında 7 Aralık 2023 tarihini ve oyunun logosunu gösteren bir ekrandan öteye geçememiş kendisi.

Sistem tarih ve saatini değiştirerek de denemiş şansını, ama bu da pek işe yaramamış. Anlaşıldığı kadarıyla, oyun çevrimiçi olarak kontrol edilmediğinde / aktifleştirilmediğinde oynanamıyor.

Zaten oyunun kapağında da "Oyunu yüklemek için internet bağlantısı gerekir" denilmekte.

Bu durumdaki oyuncular da diğer oyunculara gibi 1 gün daha dişlerini sıkacaklar artık. Bakalım Far Cry'ın Avatar evreninde geçen versiyonu olarak mı değerlendirilecek yoksa oyuncular tarafından beğenilen bir oyun olabilecek mi. Yarından itibaren hep beraber göreceğiz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum