Bu Oyunun Tüm Grafikleri Tükenmez Kalem İle Çizildi!

El emeği göz nuru Ballpoint Universe...

Son 10 yılda oyun grafiklerinin kaydettiği gelişme malumunuz. Unreal Engine, CryENGINE ve FOX Engine derken birçok yapım gerçeğe yakın bir görsellikle oyuncuların karşısına çıkıyor. Aslına bakarsak bundan şikayetçi değiliz ancak eminiz ki her şeyin grafik olmadığı konusunda aynı görüşleri paylaşıyoruz.

Haberimizin konusu Ballpoint Universe de yukarıdaki görüşlerimizi kanıtlar nitelikte bir yapım olarak karşımıza çıkıyor ki kendisi ArachnidGames tarafından PC ve MAC için geliştirilen bir platform oyunu. Buraya kadar her şey tamamsa Twist’i açıkıyoruz, Ballpoint Universe’deki tüm grafikler tükenmez kalem ile çizildikten sonra oyuna aktarılmış. Estetik olarak son zamanlarda karşımıza çıkan birçok yapımdan farklı bir atmosfer sunan Ballpoint Universe böylece AAA oyunların -elbette kendilerinin gönlümüzde ayrı bir yeri var- yanında bağımsız yapımların yenilik ve gelişime ne kadar açık olduğunu gösteriyor.

Mayıs ayında satışa sunulacak Ballpoint Universe hali hazırda Desura üzerinden 4.99 Dolar’a satın alınabiliyor, oyunu Steam’de görmek istiyorsanız kendisine şuradan oy verebilirsiniz. Yetmedi mi? O zaman bir de demoyu deneyin!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum