Bethesda 2013’ü Boş Geçmeyecek

Yeni oyunların ve projelerin duyuruları pek yakında

Bugünlerde pek çok yeni projeye tanıklık ediyoruz. Bu durumu yeni nesil konsolların çok yakında ortaya çıkmasına bağlamak çok da yanlış olmaz. Değişim süreci içinde sadece konsollar değil yapımcı firmalar da bulunuyor. Doom, The Elder Scrolls ve Fallout gibi büyük oyunlarla tanıdığımız Bethesda'da bir hareketlenme içinde. Şirketin başkan yardımcısı Peter Hines çok yakında yeni duyularla oyuncuların karşına çıkacaklarını belirtti.

Peter Hines önümüzdeki dönem için duyurulan Elder Scrolls Online ve Dishonored indirilebilir içeriğinden çok daha fazlasının bu yıl içinde duyurulacağını belirtti.
Şirketin başkan yardımcısı Peter Hines bu konuda daha fazla ayrıntıya girmedi. Başkan ayrıntıya girmese de ihtimaller ortada.

Bethesda ve id Software işbirliğinde hazırlanan Doom 4 gelecek nesil için çıkacağı artık kesin gibi gözüküyor. Fallout 4 için bir ayrıntı göze çarpıyor. Fallout 3 seslendirme sanatçısı Erik Erik Todd Dellums'un Twitter'dan attığı mesaj ve Bethesda'nın "Fallout TV" adını satın alması işaret sayılabilir.

Human Head Studios'un geliştirdiği Prey 2, Tango Gameworks'den Shinji Mikami'nin id Tech 5 ile geliştirdiği korku oyunu ve hiç duyurulmamış F2P DVO yine ihtimaller arasında yer alıyor.

Bütün bunları düşününce E3 2013'ü beklemek gerçekten zor olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum