Castlevania Dördüncü Sezonuyla Birlikte Ekranlara Veda Ediyor

Aynı evren, farklı dizi yolda

Netflix sadece kendine has dizi ve filmlerle değil enfes animasyonlarıyla da oldukça zengin bir kütüphaneye sahip. Her geçen gün yeni yapımlar duyuran Netflix, bazen çok sevdiğimiz serilerin de sona ereceğini üzücü bir şekilde paylaşıyor. Castlevania animesi de dördüncü sezonuyla birlikte ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 13 Mayıs günü yayınlanacak on bölümlük dördüncü sezon Konami'nin klasik oyun serisini en azından şimdilik son defa ekranda görüşümüz olacak. Ancak hayatın her yerinde olduğu gibi her son yeni bir başlangıç anlamına geliyor. 

Castlevania'nın sona ermesiyle birlikte aynı evrende geçen başka bir Netflix animasyonu hayranlarla buluşacak. Tamamen yeni karakterlerden oluşacak olan bu seriyle ilgili henüz çok fazla detaya sahip değiliz. Sadece evrenin detaylarını Castlevania sayesinde biliyoruz. Hikayenin hangi zaman diliminde geçeceği bile henüz belli değil. Bu yeni hikayede herkesin öğrenmek istediği farklı detaylar da olacaktır, evrenin bütünlüğünü korumak adına Netflix akıllıca bir hamle yapmış gibi gözüküyor. 

2017 yılında yayın hayatına başlayan Castlevania gereçek anlamda bir başyapıt olarak karşımıza çıkmıştı. Zaten dizinin ikinci sezonu Rotten Tomatoes'ta %100 puan olarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Warren Ellis tarafından yaratılan Castlevania'nın yan dizisinde yeniden Ellis'in görev alıp, almayacağı ise henüz belli değil. Umarım Netflix bir şekilde yeniden başarılı yazarla anlaşır da finalin ardnıdan göz yaşlarımızı silip, tutunacak yeni bir dizimiz daha olur. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum