Darksiders'ın Devamı "B*ktan" Olmayacak

Biz demiyoruz oyunun yeni sahibi Nordic'in patronu diyor.

Batan gemi THQ'nun mallarını kapan kapana... Bildiğiniz üzere firmanın sağlam oyunları olan Darksiders, MX vs ATV, Titan Quest ve Red Faction'un haklarını en son Nordic Games almıştı.

Firma bu yaz yeni oyunlar görebileceğimizi belirtirken, sırf bu yüzden baştan sağma "boktan" bir Darksiders devamı oyun beklenmemesi gerektiğinin altını çizdi. NordicCEO'su Lars Wingefors THQ ile Ocak ayından beri temasta olduklarını, özellikle Darksiders, Red Faction ve Titan Quest'in yüksek teklifler aldığı açık arttırmada, arttırma dışında kalmamak için yüklü miktarda ödeme yaptıklarını belirtti.

Yayıncı Nordic'in şimdiden üçüncü kişiler ile temasa geçtiği söylentileri gelmeye başladı. Red Faction için Avrupa'da çok kaliteli bir geliştirici ile görüşüldüğü duyumu alınırken, Darksiders 3 için ise Crytek ABD (eski Vigil) isimleri geçiyor.

"İyi oyun yapmak uzun zaman alan bir süreç. Bu sene yeni bir Darksiders oyunu görmeyeceğiz. Boktan bir devam oyunu yapılmasını manasız buluyorum."

Darksiders için beklemek zorunda olmamız bu sene yeni oyun görmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. İsim haklarından bazıları için E3'te fikir alışverişi yapacaklarını belirten CEO, "Önyargısız ve açık fikirli bir adamım. El ele sıkışmak güvenimi kazanmak için yeterlidir. Yeter ki doğru kişileri bulayım," dedi.

Titan Quest için de daha beklememiz gerektiğini belirten Wingefors MX vs ATX'in altından kalkılması kolay bir yapım olduğunu söylemesi bu sene çıkacak oyunun hangisi olacağı konusunda soru işaretlerini siler gibiydi.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum