Diablo III'ün Yeni Sezonunda İlginç Bir Etkinlik Olacak

Konseptli sezonların en yenisi durumları değiştiriyor

Diablo III, son yıllarda konseptli sezonları ile eski-yeni pek çok oyuncuyu memnun ediyor. 25. sezonda bizleri farklı gem'ler ile tanıştıran yapımcı ekip, 26. sezonda konseptlerin dozunu biraz artıracak. 10 Mart'ta test sunucularına gelecek 26. sezon, Echoing Nightmare isimli yeni bir aktivite ile gelecek.

26. sezonun en önemli özelliği bu Echoing Nightmare zindanları, sadece sezon karakterleri tarafından erişilebilecek. Eski Nephalem savaşçılarının anıları ile yüzleşecek oyuncular, bu bölgeye erişebilmek için Petrified Scream isimli anahtarları bulmak zorunda. Bu anahtarlar, Greater Rift Guardian'ların üzerinden düşecek.

Ardından Puzzle Ring ya da buna benzer eşyaları aktif ettiğiniz gibi Kanai's Cube üzerinden aktif hale getireceksiniz Petrified Scream anahtarlarını. Geçtiğiniz bölgede öldüreceğiniz düşmanlardan efsanevi eşyalar, blood shard ve 26. sezonun Ancient Legendary eşyaları güçlendirmesini sağlayan Whisper of Atonement gem'ini bulabileceksiniz.

Greater Rift havuzunun 26. sezon ile birlikte değişeceğini belirtelim. Yapımcı ekip uzun bir aradan sonra düşmanlar üzerinde de değişim gerçekleştirecek. Böylece oyuncular bu rift'lerden daha fazla tecrübe puanı kazanabilecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum