Doctor Strange 2'den Karakter Posterleri Paylaşıldı

Christine Palmer'ın dönüşü

Çoklu evrenlerin kapılarını açacak olan ikinci Doctor Strange filminden yeni yeni içerikler gelmeye devam ediyor. Fragmanın ardından hayran teorileri ortalığı kasıp, kavurmuştu. Şimdi de Marvel Stüdyoları tam altı adet karakter posteri yayınlayarak filmde ön plana çıkacak olan isimleri işaret etti. Şüphesiz bunlar içerisinde en ilgi çekici olanı Christine Palmer karakteri. Paylaşılan altıncı poster olan Rachel McAdams'ın canlandırdığı karakter hayranların yeni yeni teorilerle sosyal medyada tartışmaya başlamasına neden oldu.

Palmer'ın filmde yer almasını büyük bir çoğunluk bekliyordu ama kendisini minimal bir rolde izlemeyi planlıyorduk. Bu poster ile birlikte rolün sanılandan çok daha büyük olduğu ve Multiverse kapılarının açılmasında kilit bir rol oynayabileceği ihtimali gündeme geldi. Zaten MCU ilk animasyon işi What If dizisinden de bolca kaynak almış gibi gözüken Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi her türlü zaman dilimi veya paralel evrenden karakterler içerebilir. 

Yayımlanan diğer posterlerde ise Stephen Strange, Mordo, Wong, America Chavez ve Scarlet Witch'i görüyoruz. 6 Mayıs günü vizyona girecek olan filmden paylaşılan posterlere aşağıdan ulaşabilirsiniz;

YORUMLAR
Parolamı Unuttum