EA, Battlefield 6 Dahil Olmak Üzere Oyunlarını 70$'dan Satmaya Devam Edecek

Ufukta zam görünmüyor

Bundan yaklaşık iki ay önce EA'in finansal toplantısında konuşan CEO Andrew Wilson ve CFO Stuart Canfield, EA'in "şu an için fiyat stratejisinde bir değişiklik olmadığını" belirtmişti. Bu da oyunların 70$ tavan fiyat ile satılmaya devam edeceği anlamına geliyordu.

Ancak bu açıklamanın üzerinden geçen zaman içerisinde EA Battlefield 6'yı resmen duyurdu ve oyunun duyurusu bile çok büyük ilgi gördü. Oyun Steam'de haftasonunda 500 binin üzerinde istek listesinde kendisine yer buldu ki bu gerçekten de yüksek bir miktar. Haliyle EA'in Battlefield 6'da daha yüksek bir fiyat tercih edebileceği konuşulmaya başlandı..

Andrew Wilson yeni toplantıda yaptığı açıklamayla EA'in fiyat değişikliği planı olmadığını tekrarladı, yani Battlefield 6 da 70$ fiyat etiketine sahip olacak. Wilson oyunlarının fiyatlarının oynaması ücretsiz olanlardan deluxe edition'lara kadar geniş bir yelpazeye sahip olduğunu da belirtmiş. Örneğin EA Sports FC 26'nın normal versiyonu 70$ iken Ultimate Edition versiyonu 100$ fiyat etiketine sahip.

Battlefield 6 da aynı böyle olacak. Standart versiyon 70$ iken daha yüksek fiyatlı edisyonlar da satışa sunulacak.

Henüz Nintendo dışında 80$ fiyat etiketli bir oyun görmedik. Microsoft mayıs ayında tatil dönemindeki oyunlarının 80$ olacağını açıklamış ama geçtiğimiz günlerde bu karardan geri adım atarak tekrar 70$'a dönmüştü.

YORUMLAR
omrkcmn
31 Temmuz 2025 11:34

Oyuna Türkçe gelmesi için görüşmeler olacakmış. Hadi bakalım.

Parolamı Unuttum