Empire'ın The Rings Of Power Kapakları Göz Alıyor

Sadece bu kapaklar bile büyük tartışmalara neden olabilir

Amazon'un devasa bir bütçe ayırdığı Lord of the Rings dizisi The Rings of Power için geri sayım devam ediyor. Diziden paylaşılan ilk görüntüler büyük tartışmaları alevlendirse de en azından diziyi görene kadar beklemekte fayda var. Rings of Power'ın reklam çalışmaları da doğal olarak hız kesmeden devam ediyor. Bu ayki kapaklarını Rings of Power'a ayıran Empire dergisi de diziye özel 4 ayrı kapak ile okuyucularıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Derginin esas kapağı da diyebileceğimiz ilk kapakta Morfydd Clark'ın canlandırdığı Galadriel karakterini oldukça net bir şekilde görüyoruz. Elf ırkının en kadim üyelerinden birisi olan Galadriel'i bu dizide bolca aksiyon içinde göreceğiz gibi duruyor. İkinci kapakta ise bu kez Cüce hanedanlığına konuk oluyoruz. 

Prens 4. Durin ve Prenses Diza'yı Khazad-dûm tahtında el ele tutuşurken gördüğümüz kapak yeni tartışmaları da başlatabilir. Üçüncü kapakta ise bu kez bir Hobbit türü olan Harfootları görüyoruz. Poppy Proudfellow, Nori Brandyfoot ve Sadoc Burrows üçlüsü diziye ayrı bir hava katabilir. 

Son olarak dizinin özel abonelerine sunacağı çizim kapak karşımıza çıkıyor. Usta konsept sanatçısı John Howe tarafından çizilen bu kar trolü özellikle ilüstrasyon meraklıları için epey değerli bir kapak olacaktır. İlk üç kapak dünya genelinde 9 Haziran günü satışa çıkacak. Merakla beklenen The Rings of Power dizisi ise 2 Eylül günü Amazon Prime Video üzerinden yayın hayatına başlayacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum