EVE Online, EVE Anywhere İle Tarayıcı Üzerinden Oynanabilecek

Hem iyi hem de kötü haberlerimiz var

Yılların efsanevi DVO oyunlarından biri olan EVE Online, EVE Anywhere isimli sistemi ile birlikte client dönemini geride bırakıyor. Aynı diğer bulut tabanlı sistemler gibi çalışacak olan EVE Anywhere, oyuncuların favori DVO'larını sevdikleri tarayıcılar üzerinden oynamasına olanak sağlayacak.

Aslında EVE Online bu sistemi bir süredir Omega seviyesindeki abonelerine ücretsiz olarak sunuyordu. Omega seviyesinin oyunun en pahalı aboneliği olduğunu not edelim. Bu hafta ile birlikte ise tüm aboneler, EVE Anywhere özelliğine kavuşmuş olacak. Tabii ufak bir ücret karşılığında...

Evet, yanlış duymadınız. Bahsi geçen bu olağanüstü sistemi kullanmak için Alpha seviyesindeki aboneler para ödemek zorunda kalacak.

30 PLEX karşılığında sadece 24 saat açabileceğiniz sistem sizden devamlı olarak para talep edecek. PLEX adı verilen oyun içi paranın 30 adedi yaklaşık 1.5 dolara tekabül ediyor. Yani oyunu tarayıcıdan 24 saat oynayabilmek için 1.5 dolar harcamak durumundasınız. Bu da ayda 45 dolar, ya da başka bir deyişle 720 TL gibi uçuk bir fiyat anlamına geliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum