Genius'ın Yeni Parmak Faresi: Ring Mouse 2

Baş parmağıyla bilgisayara hükmetmek isteyenlere.

Hatırlayanınız var mı bilmiyorum ama, Genius'un ilk Ring Mouse'unu Organize Sanayi'de tanıtmıştık (haber olarak ama). Şimdi Genius, o fareyi bir adım öne taşıdı ve Ring Mouse 2'yi tanıttı bizlere.

Hayal edin şimdi oyungezerler... Salonunuzdaki koltuğunuzda oturuyor ve kablosuz farenizle bir film açmaya çalışıyorsunuz. Ama koltuğunuzun yüzü parlak, fare çalışmıyor. Masanız cam, e hâliyle yine çalışmıyor (eğer hırs yapıp cam yüzeyde de sorunsuzca çalışabilen farelerden aldysanız bilemem tabi). Son çare olarak bacağınızın yan tarafını falan kullanmak zorunda kalırsınız di mi? Ya da gider bir Logitech MX Air alırsınız ne bileyim.

Ya da... Genius Ring Mouse 2'yi parmağınıza takar, keyfinize bakarsınız. Bu farenin ufacık alıcısını bilgisayarınıza, kendisini ise işaret parmağınıza takıyorsunuz. Sadece başparmağınızı kullanarak bir fare ile yapabileceğiniz her numarayı yapmak mümkün kendisiyle. Sağ, orta ve sol tuşları, aynı zamanda dört yollu kaydırma özelliği bulunan Ring Mouse 2'nin kaymaz materyali, farenin başparmağınızdan kolay kolay ayrılmayacağını garanti ediyor. Kolayca taşıyıp istediğiniz her yere götürebileceğiniz ürün şarj edilebilir bir pile, 2.5GHz kablosuz teknolojisine ve 10m çekim alanına sahip. İlk modelden daha ufak ve kompakt bir tasarıma sahip olması da en büyük artısı kendisinin.

Türkiye'ye gelir mi? Fiyatı ne olur?

Bilmem...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum