God of War ve Gears of War Satışları Bekleneni Vermedi

İki GoW Mart ayında aynı kaderi paylaştı.

God of War ve Gears of War'un Mart ayı satış rakamları açıklandıktan sonra serinin diğer oyunlarına nazaran yaşanan düşüş göze çarptı.

Cowen & Company ilk toplu satış rakamlarını bugün açıkladı. Gears of War: Judgement Mart ayında Amerika'da toplam 425 bin kopya satabildi. ABD'nin Gears'ın yıkılmaz kalesi olduğu göz önüne alındığında bu rakamlar gerçekten çok düşük. Gears of War 3'ün 2011'deki ilk ay satışı 2 milyonu geçmişti.

God of War: Ascension'un rakamları ise daha beter bir durumda, oyun ABD'de Mart ayında toplam 360 bin kopya satabildi. God of War 3'ün ilk ay satış rakamları ise 1.1 milyon idi.

Cowen & Company Mart ayında özellikle popüler oyunların hep iyi satış grafikleri tutturduğunu ama bu sefer iki GoW'un da beklenenin çok altında performans gösterdiğini söyledi. Bana kalırsa iki oyunun da müthiş derecede kendini tekrarlaması artık oyuncuları çekmiyor.

Diğer bazı oyunların satış rakamları ise şöyle. Tomb Raider 33 günde toplamda 696 bin kopya satarken BioShock Infinite ise sadece 10 günde 665 bin kopya satarak sağlam bir başlangıç yaptı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum