Nintendo Switch aldığıma şükrettiren oyunlardan biri olan Hades 2'yi erken erişimden çıkmasını bekleyene kadar oynamayanlardan biriyim. Şimdi ise gittiğim her yerde Hades 2 oynuyorum.
Supergiant, Hades 2'nin 1.0 sürümü için ilk hotfix'ini yayınladı. Yama pek çok ufak tefek hatayı düzeltiyor. Örneğin bu versiyonda kehanetlerin bazıları bug'lanıyor ve yapmanıza rağmen ödülünü alamıyordunuz. Bu durum ortadan kaldırılmış. Ayrıca önemli denge yenilikleri de var.
Örneğin bazı mini boss'lar hala can sıkıyor. Bunlardan biri olan Phantom, sonunda nerf yemiş. Bu arkadaş size saldırdıkça ciddi can yeniliyordu ve kaçması epey zordu. Daha da kötüsü eğer Selene'nin öldürdüğünüz son düşmanı kendi safınıza katma şeametini aldığınızda, Phantom'a sınırsız bir can doldurma imkanı veriyordunuz. Bu durum ortadan kaldırılmış.
Sevgili Supergiant, şu fare arkadaşla ilgili de bir şeyler yapsak?
















