Homeworld Geliştiricisi Gearbox’u Tebrik Etti

Oyunun daha önce görülmemiş konsept çizimleri de yayınlandı.

THQ oyunları birer birer yeni sahiplerini bulurken hakları Gearbox Software’a satılan Homeworld’ün yaratıcıları durumdan son derece memnun gözüküyor. Serinin geliştiricilerinden Rob Cunningham Gearbox’u, Homeworld 2'nin daha önce görülmemiş konsept çizimleri yayınlayarak kutladı.

Relic Entertainment’ın sevilen gerçek zamanlı uzay stratejisinden övgüyle söz eden Gearbox Kreatif Şefi Brian Martel, Homeworld'ün orijinal özelliklerini koruyarak oyunu tekrar hayata döndürmek için kısa zaman içinde çalışmalara başlayacaklarını açıkladıktan sonra serinin yapımcıları buna bir jest ile karşılık verdi.  Homeworld ‘nin biraz aşağıdan göz atabileceğiniz konsept çizimlerini yayınlayan Rob Cunningham Gearbox’u kutlarken, Blackbird Interactive olarak serinin yeni oyunu için firmaya destek vermek istediklerini belirtti.

Hali hazırda yeni bir gerçek zamanlı strateji oyunu üzerinde çalışan eski Relic Entertainment kurucusu Cunningham’ın Hardware adındaki oyunu için yayınlanan ilk videoyu konsept çizimlerin ardından izleyebilirsiniz. Yani bizce izleyin, evet.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum