Genshin Impact ve Honkai: Star Rail'ın geliştiricisi HoYoverse, yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Ve iddialara göre bu oyun bir MMO olacak.
HoYo'nun projeleri ve planları hakkında güvenilir bir kaynak olan HXG isimli Twitter kullanıcısı, Çin'de ortaya çıkan reklamları paylaştı. Bu reklamlara göre HoYo, Unreal Engine 5 ile bir MMO geliştirecek. "Genesis" kod adıyla bilinen projenin henüz stüdyo tarafından doğrulanmadığının altını çizelim.
HXG'nin ilk paylaşımına bakılırsa Genesis, şu ana kadar gördüğümüz HoYo oyunlarından biraz daha uzakta olacak. Özellikle tasarım anlamında anime estetiğinin geride bırakılacağı öne sürülüyor. Hatta oyunun daha realistik olacağı ve klasik MMO'lara yaklaşacağı belirtilmiş.
Bir diğer önemli detay da oyunun elbette MMO olması. Genesis içerisinde PvP öğeleri olacak ve büyük boss savaşları ile karşı karşıya kalacağız. Oyunun yapay zekayı birden fazla sistemde kullanacağı da belirtilmiş. Özellikle "yapay zeka destekli ekosistem" dikkat çekici bir ifade.
Daha önce söylediğim gibi henüz oyun HoYo tarafından doğrulanmadı. Fakat ilerleyen günlerde doğrulamanın yanı sıra, ilk detayları da öğreneceğiz gibi görünüyor.
















