Warhorse son günlerde yaptığı haksız işten çıkartmalar ile gündemde olsa da Kingdome Come Deliverence II'nin HAKKI YENEN bir oyun olduğu konusunda hemfikiriz diye düşünüyorum. İşte bu nedenle heyecan verici bir iddia ile karşınızdayım.
ResetEra forumlarında ortaya çıkan bir iddiaya göre yeni Yüzüklerin Efendisi projesinin yönetimi Warhorse tarafından üstlenilecek. Hatırlarsanız oyun hakkındaki ilk iddialar bundan yaklaşık 5-6 ay kadar önce ortaya çıkmıştı. Abu Dhabi Investment Office (ADIO) tarafından fonlanan ve birden fazla stüdyonun geliştirileceği oyunda liderlik rolü Warhorse'un olacak.
Konunun ResetEra forumlarına taşınmasının nedeni ise şuradan (tam dakikayı ekledim) ulaşabileceğiniz podcast. Podcast içinde konuşan ve Polonya oyun sektörünün önde gelen isimlerinden olan Ryszard Chojnowski, güvenilir kaynaklardan aldığı bilgiye göre Warhorse'un bu projenin başında olduğunu öne sürüyor. Hatta Chojnowski öncelikle bu iddialara inanmadığını fakat gelinen noktada söylentilerin ciddi oranda arttığını ifade etmiş.
Orijinal rapora göre yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu, üçüncü şahıs aksiyon oyunu olacak. Ne diyelim, merakla bekliyoruz!
















