Paradox Interactive’den Yeni Bir Sıra Tabanlı Bir Strateji Oyunu Geliyor – Millennia

C Prompt Games tarafından geliştiriliyor

Paradox Interactive’in elinde farklı strateji serileri mevcut. Bu seriler arasına yeni bir seri daha katılacak gibi görünüyor. Sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Millennia; bir fragmanla duyuruldu:

Oyunun Steam sayfasında “İnsanlığın başlangıcından olası geleceklerimize kadar 10.000 yıllık tarihin her noktasında stratejik hünerini sınayan, tarihî bir sıra tabanlı 4X oyun olan Millennia'da kendi ulusunu oluştur” denilerek bizleri nasıl bir oyunun beklediği özetlenmiş durumda.

Tanıtım metninde ilgimi çeken bir detay “Ulus Ruhları” konusu oldu. Oyunda kendine özgü Ulus Ruhları’nı benimseyerek yönettiğimiz ulusu özelleştirebilecekmişiz. Popüler kültüre öncülük mü etmeyi seçersiniz yoksa küresel ekonomiye hükmetmeyi mi, o artık size kalmış :) Bence, oyuna renk katabilir bu özellik.

Oyunu geliştiren C Prompt Games; Rob Fermier, Ian Fischer ve Brian Sousa gibi deneyimli geliştiricilerden oluşuyor -ki bu isimler Age of Empires II, Age of Mythology, StarCraft II ve Orcs Must Die gibi oyunlarda görev almış isimler. Dolayısıyla, ortaya güzel bir oyun çıkabileceğini düşündürüyor bu tablo.

Millennia, bir aksilik yaşanmazsa 2024’te oyun severlerle buluşacak. Takip listemize aldık, merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum