Oyungezer ekibinin gedikli Path of Exile 2 oyuncusu olarak sizlere kötü haberler getirdim. Görünüşe göre erken erişim süreci, beklediğimizden daha uzun sürecek.
Grinding Gear Games (GGG), PoE2'nin piyasaya sürüldüğü ilk günlerde oyunun 6 ay içerisinde erken erişimden çıkmasının planlandığını açıklamıştı. Bu açıklamalar üzerinden tam 1 yıl geçmiş olmasına rağmen henüz oyun bu noktaya ulaşabilmiş değil. Daha da ilginci, henüz vaat edilen içeriklerin yarısı bile oyuna eklenemedi.
Ağustos başında ciddi DDoS saldırılarına uğradıklarını açıklayan oyunun yönetmeni Jonathan Rogers, hedefleri tutturamayacaklarını açıklamıştı. Zaten oyunun 1.0 versiyonu için 2 ay içerisine iki yeni act ve beş yeni sınıf eklemesi de pek mümkün görünmüyor.
Yeni hedef ise 2026 olacak. PCGamer'a konuşan Mark Roberts, oyunun 1.0 sürümü için "2026'ya yetişmezse çok şaşırırım" ifadelerini kullanmış. Roberts'ın ifadelerine göre gecikmenin ana sebeplerinden biri bahsi geçen DDoS saldırıları. Bununla birlikte yönetmen aynı zamanda Dawn of the Hunt güncellemesinin ardından oyunu tekrar toparlamak için mesai harcadıklarını ifade ediyor.
















