Regular Show Oyun Oluyor!

Mordecai ve Rigby ile 80’lere geri döneceğiz…

Cartoon Network’ün en sevilen çizgi dizilerinden Regular Show’u takip edenler için son derece iyi bir haberimiz var. Yayıncı D3 tarafından yapılan açıklamaya göre Mordecai ve Rigby’nin oyunu için çalışmalara başlanmış durumda ve yapım bu yılsonuna doğru bizlerle olacak.

23 yaşındaki mavi Alakarga Mordecai ile yine 23 yaşındaki rakun Rigby’nin maceralarını konu edinen Regular Show’u birçoğumuz severek takip ediyor kuşkusuz. Ancak yayıncı D3’den gelen haberlere göre çizgi diziyi izlemekten daha fazlası için hazırlanmaya başlayabiliriz; çünkü 2013 sonuna doğru çıkması beklenen Regular Show oyunu için çalışmalara başlanmış durumda. Son olarak yine Cartoon Network’ün en sevilen yapımlarından biri olan Adventure Time’ın oyununu yapan firma, Emmy ödüllü Regular Show oyununun çizgi dizideki espri anlayışı ve retro kültürünü koruyacağının özellikle üzerinde duruyor.

Video oyunları ile yakından ilgili olan Regular Show yaratıcılarının da destek verdiği oyunun, hayranları tatmin etmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten D3, Adventure Time: Hey Ice King! Why’d You Steal Our Garbage?! İle gönlümüzü kazandığından Regular Show oyununu da heyecanla beklememizde bir sakınca yok. Hatta heyecanımızı şöyle gidermeye çalışalım,

YORUMLAR
Parolamı Unuttum