Relic Entertainment SEGA'yla Bağlarını Koparıp Bağımsız Oldu

Bir yatırımcının desteğini almışlar

Güne Sega'nın Avrupa stüdyolarındaki yaklaşık 240 çalışanının işlerine son verdiği haberiyle başladık. İşten çıkarmaların büyük çoğunluğu Total War'un geliştiricisi Creative Assembly'de yaşanırken, hedefte Relic Entertainment da vardı.

Ancak merkezi Vancouver'da bulunan Relic, ismini açıklamadıkları 'bir yatırımcının" da desteğiyle Sega ile bağlarını kopardığını ve bundan sonra yola bağımsız olarak devam edeceğini açıkladı. Relic, Company of Heroes 3'e verdikleri desteğin de süreceğini duyurdu. Sega geçtiğimiz sene yaptığı işten çıkarmalarda Relic'ten de 100'ün üzerinde isimle yolları ayırmıştı.

"Tüm oyuncu ve hayranlarımız için önemli bir duyurumuz var. Bir dış yatırımcının da desteğiyle Relic Entertainment bundan sonra bağımsız olarak işletilen bir geliştirme stüdyosu olacak. Bu bizim için devasa bir değişiklik ama değişmeyen tek bir şey var: oyuncularımız için harika deneyimler yaratmak istiyoruz.

Hayranlarımızın içi rahat olsun, Company of Heroes 3 dahil olmak üzere oyunlarımızı desteklemeye devam edeceğiz.

SEGA'ya teşekkür etmek istiyoruz, yıllar süren destekleri ve bu geçiş sürecindeki rehberlikleri başarımız için son derece önemli. SEGA ile yollarımızı iş bakımından ayırmış olsak da arkadaş ve iş arkadaşı olarak kalmaya devam edeceğiz.

Relic'in bu yeni sayfası için heeycanlıyız ve umuyoruz ki tüm dünyadaki hayranlarımız için yeni deneyimler yaratma yolunda bize eşlik edersiniz."

Relic'in en azından bir işten çıkarma dalgasına daha maruz kalmadan bağımsızlığını ilan etmesi güzel bir gelişme.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum