Sonic 3 Ve Knuckles Dizisi Resmen Duyuruldu

Idris Elba'yı bulmuşken hemen bırakmak olmaz

Oyun filmlerinin adını kurtarmak için elinden geldiği kadar hızlı koşan Sonic, kendisine yeni bir sinematik evren oluşturmayı başardı. Her ne bu kavram biraz çığırından çıkmaya başlamış gibi gözükse de Paraomunt hızlı koşmaya devam ediyor.

8 Nisan günü vizyona girecek olan Sonic 2'nin ardından Sonic 3'ün de yolda olduğu onaylandı. Stüdyo ayrııca bir de Knuckles dizisi yapacak. Eskiden Sonic ve Mario'yu konsol savaşları içerisinde değerlendiriyorduk. Ancak görünüşe bakılırsa yeni dönemde sinematik evren savaşları ön planda olacak. 

Paramount+'nın yayın servisi savaşlarında biraz geç kalması nedeniyle ellerinde bulunan tüm markaları bir şekilde yayın servisine çekmeye başlaması epey mantıklı gibi gözüküyor. İkinci Sonic filmiyle birlikte evrene dahil olacak olan Knuckles'ı seslendiren isim ise Idris Elba. Başarılı aktör yeni Knuckles dizisinde de rolüne devam edecek.

Yapılan duyuruya göre Knuckles dizisi önümüzdeki yıl yayın hayatına başlayacak. Sonic 3 için ise henüz resmi bir vizyon tarihi açıklanmadı.
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum