Söylenti: Need for Speed: Underground Geri Dönüyor

Criterion Games bir yeniden yapımla daha karşımıza çıkıyor olabilir

Yeniden yapımlar hız kesmeden karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu defa geleceği söylenen oyun ise pek oyuncu için önemli büyük Need for Speed: Underground. EGM sitesi yayınladığı haber çeşitli söylentiler barındırıyor ve resmi açıklamalara dayanmıyor.

Siteye ulaşan Bir mailden yukarıda gördüğünüz yeni Need for Speed: Underground logosu çıkmış. Habere göre yeniden yapım Need for Speed: Underground'u Criterion Games hazırlıyor. Söylentiler Criterion Games çalışanlarının Linkedin profillerine de dayandırılmış. Şirket çalışanlarının profilinde bu yıl piyasaya çıkması planlanan duyurulmamış bir yarış oyunu olduğu yazıyor. Ancak bu oyunun Need for Speed: Underground olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Criterion Games oyunu Xbox360 için geliştirdiği ve yepyeni bir Bayview yarattığı söyleniyor. Ayrıca logo içinde Londra'nın simgesi Big Ben ve Rome'nın Colosseum'nu görmek mümkün.

Criterion Games 2010 yılında yeniden yapım Need for Speed: Hot Pursuit ve 2012 yılında Need for Speed: Most Wanted ile karşımıza çıkmıştı.

Bakalım söylentiler ne kadar doğru çok yakında başka açıklamalarla bunu öğreneceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum