Star Trek Fuarında Yeni Oyunun Afişi Görüldü: Star Trek Prodigy - Supernova

Detaylar Mayıs ayında gelecekmiş

Star Trek, eğlence sektörünün onlarca yıldır popülaritesini devam ettiren markalarından birisi. Oyun dünyasında da dönem dönem kendisine yer buldu. Önümüzdeki dönemde yeni Star Trek oyunları göreceğiz.

Bunlardan birisi, geçtiğimiz yılın sonunda duyurulan ve önümüzdeki aylarda çıkış yapmasını beklediğimiz Star Trek: Resurgence. Şimdi bunun yanına bir oyun daha ekleyebiliriz; her ne kadar alıştığımız tarzda bir duyuru gelmemişse de Star Trek: Prodigy – Supernova isimli yeni bir Star Trek oyununun daha yolda olduğunu öğrenmiş olduk.

Star Trek hayran topluğunun yönettiği TrekCore sitesi üyeleri; ABD’de düzenlenen Star Trek fuarında yeni oyuna ait bir tanıtım materyalinin yer aldığını belirterek, ilgili görselleri TrekCore Twitter hesabından paylaşıyorlar.

Henüz oyun hakkında fazla detay yok. Yine de en azından böyle bir oyunun geldiğini ve çıkacağı platformları öğrenmiş olduk bu görsellerden; PC (Steam), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve Switch için çıkacağı belirtilmiş. Bir de adından hareketle Nickelodeon’un animasyon dizisi Star Trek: Prodigy ile bağlantılı bir oyun olduğunu söylemek mümkün. Dolayısıyla, küçük yaş gruplarına hitap edecek bir oyun olması ihtimali de yüksek. Yine de konuşmak için erken.

Tanıtım materyallerinde oyunun çıkacağı platformlar dışında paylaşılan bir diğer bilgi de önümüzdeki ay Outright Games’in Youtube kanalında oyuna dair daha fazla bilginin paylaşılacağı yönünde. Merakımızı, Mayıs ayında gideririz artık.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum