Star Wars'un Andor Dizisinde Kesintiye Gidilmiş

Tatooine'deki hesap Dagobah'a uymamış

Disney+'nın yakın gelecekti Star Wars dizileri evrenin her bir köşesini mercek altına almaya hazırlanıyor. Mandalorian ve Boba Fett ile artık Tatooine'in kızgın kumlarına doyduk. Kenobi bizi biraz daha farklı yerlere götürecek. Bir diğer dizi Rogue One filminin yan projesi Andor ise diğer yapımlara göre oldukça farklı bir senaryoya sahip. Disney'in dizi için ilk etapta epey uzun soluklu bir düşüncesi varmış. Ancak gelen son haberlere göre Andor dizisinde bir kesinti yaşanmış.

Dizinin görüntü yönetmeni Adriano Goldman yaptığı son açıklamada Andor dizisinin gidişatı hakkında bilgi verdi. "Çalıştığım dizi normal şartlar altında beş sezon sürecekti. Ancak bence bu gerçekleşmeyecek. Belki üç sezon sürebilir." diyen Goldman uzun zamandır haber alınamayan Rogue One yan dizisinden güncel haberleri verdi. Normalde Disney+ dizilerinde kısa sezonlar görmeye alışmıştık. Lakin Andor için planlanan ilk sezon 12 bölümden oluşuyor.

Bu 12 bölümün haftalık bir düzenden ziyade parça parça yayımlanması da gündemde yer alıyor. Andor'u ikişer altı bölümlük parçalar halinde izleyebiliriz. Üç sezon mu olur, beş sezon mu olur henüz kestirmek güç ama Disney'in kafasında Diego Luna ile birlikte uzun soluklu bir proje olduğu kesin. Bu yıl içerisinde yayın hayatına başlamasını beklediğimiz dizinin resmi yayın tarihi ise henüz açıklanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum