The Witcher 3'ün Next-Gen Versiyonu Klon NPC'lerden Kurtulacak

İkizlere, üçüzlere veda

The Witcher 3'e next-gen güncellemesine az bir zaman kaldı. 14 Aralık'ta yayınlanacak olan güncellemede CDPR'ın şimdiye kadar gösterdiklerinin de dışında yenilikler bulunacak.

Bunlardan biri de klon NPC'lere elveda diyor olmamız. Artık The Witcher 3'ün ara sahnelerinde birbirinin tıpatıp aynısı NPC'ler görmeyeceğiz.

The Witcher 3 ilk çıktığında sınırlı sayıda NPC karakter modeli içerdiği için bazı ara sahnelerde aynı NPC'nin kopyalarının arka planda olduğu görülebiliyordu. Hatta aynı sokakta dolaşan ikiz NPC'ler görmek bile mümkündü. Artık bu durum tarihe kavuşuyor.

CDPR büyük ihtimalle yeni güncellemenin tarihi yaklaştığında detaylı bir yama notları listesi yayınlayacaktır. Bakalım fark edilenler dışında da bizleri ne gibi yenilikler bekliyor olacak.

YORUMLAR
ocelot1789
26 Kasım 2022 22:18

İlk bakışta %100 bir gelişme yokmuş gibi görünse de ufak ufak her şey mükemmel, hak ettiği yere gelecek bu oyun kalite anlamında. Bazı kaplamalar falan aşırı kötüydü detaylı bakılınca, fix atmışlar. Kamera açısı çok kötüydü, Geralt oyuncak gibi kalıyordu, ağırlığı yoktu. İşaret kullanımı artık instant olabilecekmiş, zaman yavaşlamasıyla kombat durmayacak, o da harika bir şey. Böyle şeyler birleşince bir sınıf daha atlayacak oyun. Girdi yine 200 saat bir tarafımıza :)

Parolamı Unuttum