Twitter Kulaklarımızın Pasını Silmeye Geliyor

Twitter, yeni müzik servisi için We Are Hunted'ı aldı.

Git gide büyüyen ve sosyal medyanın demirbaşlarından biri hâline gelen Twitter (gerçi hep öyleydi de), şimdi de elini müziğe atıyor. Firma dün, müzik keşif sitesi We Are Hunted'ı bünyesine kattığını açıkladı. Yapılan açıklamalara göre We Are Hunted tamamen kapanacak ve ekip, Twitter bünyesinde “heyecan verici işler yapmaya” devam edecek.

We Are Hunted'ın ana sayfasında şu anda “Twitter ve müzik ayrı ayrı düşünülemez. Sanatçılar, hayranlarıyla doğrudan etkileşime girmek için ilk olarak Twitter'ı kullanıyor örneğin. Hem sonra insanlar, Twitter üzerinden her gün milyonlarca şarkı ve albüm paylaşıyorlar.” yazıyor. Her şey ortada gibi değil mi sizce de?

Böyle bir servisin ortaya çıkacağı söylentisi, bir ay kadar evvel CNET tarafından ortaya atılmıştı. Bu söylentilerin öyle ya da böyle gerçekleşeceği aşikâr; ancak servisin içeriği/farklılığı ne olacak bilinmiyor henüz. O da ortaya çıkacak.

Elimizdeki bir diğer bilgi de, Twitter Music uygulamasının yolda olduğu (Ryan Seacrest tweet'lemiş). Bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum