XDefiant’ın Çıkış Tarihi En Sonunda Belli Oldu

21 Mayıs’ta geliyor

Ubisoft’un uzun süre önce duyurduğu, sonrasında erteleme üstüne erteleme gören XDefiant, en sonunda çıkış tarihine kavuştu. Bu ay içerisinde oyun severlerle buluşacak.

Oyun ilk olarak Tom Clancy’s XDefiant olarak duyurulmuştu. Sonrasında “Ya sanki biraz abarttık mı ne, her oyunun başına Tom Clancy eklemesek mi?” diyerek (elbette böyle demediler ama bence demeleri gerekirdi) oyunun adını sadeleştirdiler.

Birçok test yapıldı, oyun severler XDefiant’ı denediler. Olumlu, olumsuz geri dönüşler aldı Ubisoft ve bunları göz önünde bulundurup gerekli adımları atacaklarını söylediler. Ertelemelerin ana gerekçesi de buydu zaten.

> XDefiant – İlk Bakış

Ubisoft’un böyle bir oyun çıkarmaktaki amacını tahmin etmek zor olmasa gerek. Takım tabanlı rekabetçi oyunlar piyasasında kendisine alan açmak istiyor. Ellerinde Rainbow Six: Siege gibi bir oyun var tabii. Ama o yetmemiş belli ki. Call of Duty: Warzone gibi bir oyun çıkarmayı hayal ettiklerini söylemek mümkün.

Bu hayal gerçeğe dönüşecek mi yoksa beklendiği gibi sonuçlanmayan bir başka girişim olarak mı not edilecek, bunu yakında göreceğiz. XDefiant’ın yolculuğu 21 Mayıs’ta “Preseason” ile başlayacak.  Bu “ön sezon” 6 hafta sürecek. Başlangıçta oyunda 5 fraksiyon, 5 oyun modu, 24 farklı silah ve 14 harita yer alacak.

İlerleyen dönemlerde bu içeriklerin artacağını tahmin etmek güç değil. Sonuçta ücretsiz bir oyun XDefiant. Dolayısıyla Ubisoft ek içeriklerle (yeni operatörler/fraksiyonlar, silah görünümleri vs) gelir elde etmeye çalışacak.

Bu uzun bekleyişin sonunda nasıl bir oyunla karşılaşacağız bakalım. Takvimlerimize not ettik, bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum