Amazon Yanlışlıkla Wolfenstein 2: The New Colossus'u Listeledi!

Yeni Wolfenstein geliyor

Bethesda büyük ihtimalle bu duyuruyu yarınki konferansında yapacaktı ama Amazon.de oyunla ilgili bilgiyi yanlışlıkla sitesinde aktif hale getirince sürpriz bozulmuş oldu. Amazon.de'nin ürün sayfasına göre MachineGames ve Bethesda'nın en az 2 senedir üzerinde çalıştığı oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 27 Ekim 2017'de piyasaya çıkacak. Eğer bugün sızan Assassin's Creed Origins haberini okuduysanız onun da çıkış tarihinin aynı gün olduğunu görmüşsünüzdür, bu çakışmadan dolayı ikisinden birinin tarihi değiştirilirse pek şaşırmam.

İlk oyunun ne kadar başarılı olduğunu düşünürsek Wolfenstein 2 ismiyle karşılaşmak pek şaşırtıcı olmadı. Zaten belki siz de hatırlarsınız, Bethesda'nın E3 2016 konferansında ekranda bir cmd.exe ekranı görünmüş ve burada karşısında çıkış tarihi olarak **-**-** yazan "The New Colossus" ismini görmüştük.

Yeni oyunun yıl içinde çıkacak olması bence güzel bir gelişme. Bethesda direktörü Todd Howard daha önce verdiği bir röportajda artık oyun duyurularıyla çıkış tarihleri arasındaki süreyi mümkün olduğunca kısa tutmaya çalışacaklarını, oyuncuları fazla bekletmeyeceklerini söylemişti. Bethesda bu sözünü tutacağa benziyor.

Bethesda konferansta daha önce açıklamadıkları iki yeni oyun duyuracaklarını söylemişti. Wolfenstein 2: The New Colossus muhtemelen bunlardan biri, ama elbette Bethesda'nın E3'te Wolfenstein ismini es geçme ihtimali var. "Nasılsa bunun ipuçlarını geçen seneden vermiştik" diyerek bunu iki yeni oyundan saymazlarsa gerçekten harika olur. Geri kalan sürpriz oyunlardan birinin The Evil Within 2 olabileceğini düşünüyorum, ama daha önce hiç duymadığımız bir isimle de karşılaşabiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum