Assassin's Creed: Origins'in Mısır'da Geçeceği Neredeyse Kesinleşti

Piramit değil mi o?

Şu oyun hakkında da ne kadar çok sızıntı haber okuduk, öyle değil mi? Yani aslında oyun hakkında çoğu şeyi biliyor gibiyiz, ama Ubisoft ısrarla oyunun resmi duyurusu için E3 2017'yi bekliyor. Hatırlarsanız geçen ay 4chan'da oyunun hikayesi ve mekanikleriyle ilgili pek çok detay sızdırılmıştı. Şimdi ise iddiaya göre Target mağazasının bir çalışanı, mağazalara dağıtılan ön sipariş kartının resmini paylaşmış.

Bu resimde elbette dikkat çeken bir kaç detay var. Bunlardan en önemlisi resimdeki piramit değil, Ubisoft logosu. Gördüğünüz gibi kartın üzerinde eski Ubisoft logosu var ama Ubisoft artık farklı bir logo kullanıyor. Bunun sebebi çok büyük ihtimalle bu ön sipariş kartlarının çok önceden hazırlanmış ve yeni yeni dağıtılıyor olması olabilir. Çünkü biz bu ön sipariş meselesini aslında 7 Mayıs'ta öğrenmiştik. Ön sipariş kartları hazırlayan bir şirkette çalıştığını söyleyen Sirusavath ismindeki kullanıcı Reddit'e gönderdiği mesajında Assassin's Creed: Origins için sipariş aldıklarını söylemiş ve Assassin's Creed: Origins'in kartının arkaplanında bir piramit ve bu piramite doğru yürüyen bir suikastçi göründüğünü belirtmişti. Yukarıda gördüğümüz görsel de bu bilgiyle tamamen uyumlu, bu da neden eski logonun kullanıldığını açıklıyor. Yani asıl bu resimde yeni logo olsaydı fake olma ihtimalini daha fazla düşünebilirdik.

Kartta dikkatimizi çeken bir diğer şey oyunun Gold Edition versiyonuna ait olması ve bu versiyonun içinde Season Pass ve Steelbook kutu da bulunuyor. Ayrıca yine burada ön siparişle sahip olunan bonus görevin isminin Secrets of the First Pyramids (İlk Piramitlerin Sırları) olduğunu da görebiliyoruz.

Kısacası kartta gördüğümüz her şey daha önce duyduklarımızla uyumlu ve buram buram Ubisoft kokuyor. Ben bunun fake olduğunu düşünmüyorum, şunun şurasında E3 2017'ye sayılı günler kalmışken kimsenin de oturup bu tür şeylerle uğraşacağına da ihtimal vermiyorum açıkçası.

E3-2017-oyunlar-listesii

YORUMLAR
Parolamı Unuttum