Assassin's Creed: Origins Konsollarda 4K-30 FPS'de Çalışacak, Çok Oyunculu Modu Olmayacak

Sadece tek kişilik senaryo modu olacak!

E3 2017'de duyurulan yeni Assassin's Creed oyunu Assassin's Creed: Origins'de çoklu oyuncu modu yer almayacak, oyun sadece tek kişilik olacak!

Eğer yeni Asssassin's Creed'i arkadaşlarınızla oynamak için bekliyorsanız sizlere kötü bir haberimiz var. Oyun yönetmeni Ashraf Ismail'in E3 panelinde yaptığı açıklamaya göre, Assassin's Creed: Origins sadece tek kişilik olarak çıkacak. Fakat yine Ismail'in açıklamalarına göre, yeni oyunda bir çeşit online etkileşim de olacak. Tabii bunun Watch Dogs'taki gibi başka oyuncuların oyununa müdahale şeklinde olması pek muhtemel değil, skor tablosu veya başarım karşılaştırması gibi içerikler olması daha makul duruyor.

Ha şunu da söylemek lazım, Assassin's Creed serisi zaten çok da online tarafı için oynanan veya beklenen bir seri olmadı. Serinin bazı oyunlarında keyifli online modlar olsa da, yeni oyunun sadece tek kişilik olması satışları etkilemeyecektir diye düşünüyorum.

Assassin's Creed: Origins hakkında gelen diğer bir bilgi ise, oyunun Xbox One X ve PS4 Pro'da 4K/30 FPS'de çalışacak olması. WindowsCentral'da yer alan habere göre, siteden bir yazar, bir Ubisoft geliştricisi ile oyunun PS4 Pro ve Xbox One x arasındaki ilişkisini sormuş. Geliştirici ise oyunun iki konsolda da 4K çözünürlük ve 30 FPS'de çıkacağını söylemiş. Xbox One X'in "gerçek 4K deneyimi" şeklindeki tanıtımının ardından, Origins'in Microsoft'un yeni konsolunda  30 FPS'de çalışacak olmazı biraz ilginç.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum