Beyond Good and Evil 2'nin Hangi Platformlara Çıkacağı Belli Oldu

1 yıllığına Nintendo Switch'e özel olacağı dedikodusu da yalan oldu...

 E3 2017 Ubisoft konferansının büyük sürprizi ve Oyungezer ailesi de dahil olmak üzere bir çok oyuncuyu koltuğundan sıçratan Beyond Good and Evil 2'nin hangi platformlar için piyasaya çıkacağı neredeyse belli oldu.

Hala neredeyse diyorum, çünkü Ubisoft ya da geliştirici ekipten "Oyunu şu platformlara çıkartıyoruz." diye net bir açıklama yapılmadı. E, peki ne belli oldu, nerede belli oldu? Şöyle oluyor sevgili Oyungezerler:

Beyond Good and Evil 2 için hazırlanan internet sitesine girdiğimizde projeyle ilgili haberlerin yanı sıra bir de Space Monkey Program diye bir şey görüyoruz. Space Monkey Program; geliştirici ekip tarafından oyunculara yapılan ve sonucunda iki tarafında karlı çıkacağı bir fırsat. Bu programa dahil olan oyuncular oyunun erken geliştirme aşamasında ona ilk bakışı atacak, test edecek ve elde ettikleri verileri geliştirici ekiple paylaşarak oyunun geliştirilmesine katkıda bulunacaklar.

İşte Beyond Good and Evil 2'nin hangi platformalara geleceğini de tam burada öğreniyoruz. Çünkü programa kayıt olurken sistem size hangi platformu tercih ettiğinizi soruyor. Seçenekler ise PC, Xbox One ve PS4 ile sınırlı.

Yani elimizdeki bilgiler ışığında 2 şeyi net olarak biliyoruz. 1) Herhangi bir değişiklik olmazsa Beyond Good and Evil 2'nin PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya çıkacağı kesin. 2) Oyunun bir yıl süreyle Nintendo Switch'e özel olacağı dedikoduları yalan oldu.

Oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı, ayrıca Nintendo Switch'e gelip gelmeyeceği de hala belli değil.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum