Bloodstained, Kickstarter'da Verdiği Sözleri 5 Yıl Gecikmeli De Olsa Tutuyor

Chaos Mode ve VS Mode geliyor

Bloodstained: Ritual of the Night'ın geliştiricisi ArtPlay sürpriz biçimde yeni bir yol haritası açıkladı ve bu haritada oyunun bundan yaklaşık 9 yıl önce Kickstarter'da söz verdiği iki de yeni mod bulunuyor. Bloodstained: Ritual of the Night uzun bir geliştirme sürecinin ardından beş yıl önce erken erişimden çıkarak final versiyona kavuşmuştu. Yani bu da verilen sözlerin oyunun çıkışından 5 yıl sonra hayata geçeceği anlamına geliyor.

Bloodstained: Ritual of the Night zamanında 5.5 milyon dolar toplamış ve Kickstarter'a damga vurmuştu. Bloodstained'in 1.5 güncellemesi oyuna yapılacak olan son güncelleme olacak ve 9 Mayıs tarihinde yayınlanarak oyuna son iki modu eleyecek.

Chaos Mode tek kişilik ve co-op oyunları destekleyecek ve oyuncular bu modda düşmanlarla randomize edilmiş odalarda savaşacaklar. VS Mode ise özel bir PvP modu. Bu modda iki oyuncu da iblislere karşı savaşacak, ama düşmanları öldürdüğünüzde kazandığınız ruhlarla yeni saldırılar satın alabilecek ve diğer oyuncunun yeteneklerini olumsuz etkileyebileceksiniz. Bu modda en uzun süre hayatta kalan oyunu kazanmış olacak.

1.5 güncellemesine üç tane paralı kozmetik paketi ve bir de ücretsiz paket eşlik edecek.

Oyuna sonradan da premium DLC olarak Classic II: Dominique's Curse gelecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum