Çiftçilik Yapmaya Doyamayanlar İçin Yeni Bir Oyun Geliyor – Starsand Island

Stardew Valley ile Studio Ghibli'nin buluşması gibi...

Bugüne kadar birçok çiftçilik & yaşam simülatörü yapıldı. Bunlardan bazıları başarılı oldu, bazıları dikkat çekmedi. Kimileri unutulup giderken kimileri seri haline geldi. Yıllar boyunca oynanan, halen oynanmaya devam eden örnekler var. Akla ilk gelen örneklerden birisi Stardew Valley olsa gerek, öyle değil mi?

Şimdi bu gruba yeni bir oyun daha ekleniyor. Creativision Studio da şansını bu alanda denemeye karar vermiş, karşımıza Starsand Island duyurusuyla çıktılar:

Starsand Island, ilk bakışta Stardew Valley ile Studio Ghibli'nin buluşması gibi hissettiriyor sanki, ne dersiniz? İlk bakışta görsel tarzı dikkat çekiyor. Öte yandan kasabada 40'tan fazla NPC'nin yer alacağı, her birisinin kendine has hikayelerinin olacağı, evinizi inşa etmek için birçok seçeneğinizin bulunacağı, bağ bahçe işlerinin yanında balıkçılık da yapılabileceği, uzun lafın kısası oyuncuları eğlendirebilecek birçok detayla geleceği söyleniyor.

Gayet tatlı görünen bir oyun olduğuna şüphe yok. Eğlenceli bir oyun olup olmayacağını da önümüzdeki yılın son çeyreğinde göreceğiz. Takip listemize aldık, merakla bekliyoruz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum