Cliff Bleszinski, LawBreakers'ı Neden Xbox One'a Çıkarmadıklarını Açıkladı

Oyunun betası da yakında başlıyor

Cliff Bleszinski'nin yeni FPS oyunu LawBreakers, şu anda sadece PC ve PlayStation 4 için çıkıyor, ancak Cliff Bleszinski yeni oyununun Xbox One'a da gelebileceğini söylüyor.

E3 2017'de IGN'e konuşan Bleszinski, oyunun Xbox One'a çıkma olasılığının olduğunu ve LawBreakers'ın neden PS4'te çıktığını açıkladı.

Ünlü oyun tasarımcısına Twitter üzerinden ulaşan oyuncular, kariyerinin inşa noktası olan Xbox'a sırt çevirdiğini söylüyorlarmış. Cliff bu durum üzerine şöyle diyor, "Şu anda böyle bir şeye gerek yok, çünkü benim ilk önceliğim çalışanlarım. Çoğunun ailesi olan 65 çalışanım var ve ben burayı ayakta tutmak zorundayım. Başlangıçta yalnızca tek bir konsoldan gidebildiğimiz gerçeğine baktığımızda, PlayStation büyük bir kurulum tabanına sahip. Ama, bu oyunun daha sonraki zamanlarda Xbox'a da çıkmayacağı anlamına gelmiyor."

LawBreakers, çıkış tarihi olan 8 Ağustos'tan önce, 28 Haziran'da oyunun kodunu şu anda alan oyuncular için kapalı beta, 30 Haziran'da herkes için açık beta seçeneği sunuyor. Beta 3 Temmuz'a kadar sürecek. PC ve PS4 beta kayıtları hala açık, ancak PS4 için belirli bir beta tarihi henüz yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum