Cuphead Sonunda Çıkış Tarihine Kavuştu

Küçükken buna benzer çizgi filmler izlediğimizi hatırlıyorum

Cuphead'in grafikleri 1930'lu yıllardan fırlamış gibi görünüyorsa bunun oldukça sağlam bir sebebi var. Çünkü bu oyun 30'lu yılların çizgi filmlerinden, özellikle de Max Fleishcher'in tarzından esinlenerek hazırlanan bir oyun ve benim istek listemin ilk sıralarında yer alıyor.

Aslında oyunun bu yılın başlarında çıkmasını bekliyorduk ve erteleme haberi de bizi biraz üzmüştü. Şimdi ise elimizde oyun için kesin bir çıkış tarihi var. Microsoft ve Studio MDHR'nin yaptığı açıklamaya göre Cuphead, Xbox One ve PC için 29 Eylül 2017'de piyasada olacak. Oyunun çıkış fiyatı olarak 19.99$ belirlenmiş, bu da bir aksilik olmadığı sürece Steam'de oyunu 31 liraya alma ihtimalimizin yüksek olduğu anlamına geliyor.

Cuphead büyük ölçüde boss dövüşlerine odaklanan, platform türünde bir oyun ve gerçekten de tam bir dönem oyunu. İçinde sulu boya grafikler, orijinal caz parçaları ve 30'lu yıllardaki çizgi filmlerden sesler bulunuyor. İster tek kişi, ister iki kişi birlikte oynayabileceğimiz oyunda Cuphead veya Mugman'i kontrol edeceğiz. Oyunla ilgili şöyle de ilginç bir bilgi var: Oyun yayınlandığında Guinness Rekorlar Kitabına girecek. Bugüne kadar içinde en fazla boss bulunan oyun rekoru 25'miş, Cuphead ise bu sayıyı 30'un üzerine çıkaracak.

Oyunun yeni fragmanını seyredin ve siz de bu müthiş görünümlü oyuna kendinizi kaptırın diyorum:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum