Darkest Dungeon 2'ye Gelecek Ay Mod Desteği Gelecek

Mod kapıları yakında açılacak

Red Hook Studios, Darkest Dungeon 2'ye Haziran ayı içerisinde mod desteği geleceğini duyurdu. Stüdyo "Mod desteği yıllardır Darkest Dungeon camiasının en önemli parçalarından biriydi ve Darkest Dungeon II'yi de modlarla destekleme konusunda çok arzuluyduk" diyor. "Ama Darkest Dungeon 2'nin yeni motora geçmiş olması yüzünden mod desteği sunabilmek için ilk oyuna kıyasla daha karmaşık bir çalışma yapmamız gerekti."

Stüdyo mod desteğinin neredeyse hazır olduğunu, ama bunu tüm özelliklere sahip biçimde tek seferde değil de parça parça sunacaklarını söylüyor. Böylece hem oyuncular oyunu modlamaya başlamak için daha fazla beklemek zorunda kalmayacaklar, hem de geribildirimleri sayesinde Red Hook daha hızlı düzeltmeler ve güncellemeler yapabilecek.

"İlk güncellememizin öncül mod yükleme/yazma mantığını ve Steam atölye entegrasyonunu sağlayacak. Bu temel kabiliyetler sayesinde mod yapımcıları .csv dosyaları üzerinde düzenleme yapabilecek ve bunları Steam atölye paketi olarak yapılandırabilecekler. İçerik bakımından ise sıfırdan yeni eşyalar ve kahraman paletleri yaratmak mümkün olacak"

Stüdyonun nihai amacı ise oyunculara özel karakterler yaratma desteğini sunmak. Bunu sağlamak için de oyunun mod camiasıyla yakından çalışacaklarını söylemişler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum