Doctor Strange 2, Bu Zamana Kadarki En Büyük MCU Sürprizlerini İçerecekmiş

Endgame bile yanında hiç diyorlar

Doctor Strange'in devam filmi görünüşe göre epey büyük bir tuhaflıklar geçidine sahne olacak. Filmden gelen her haber bu garipliğin dozajını giderek yükseltiyor. Son olarak Hollywood'un meşhur haber kaynaklarından John Campea'nın iddiaları hayranları meraklandırmayı başardı. Her ne kadar Campea çoğu gazeteci gibi kaynağını söylemese de anlattığı şeyler gerçekten ilgi uyandırıcı. Özellikle filmin sürprizleri konusunda ciddi iddialarda bulunan Campea kendi imajına leke sürdürecek birisi gibi de gözükmüyor. 

"Dün bir mail aldım. Kimden geldiğini söyleyemem ama bana söylenen şey şu; 'Marvel, Doctor Strange 2'yi CinemaCon etkinliğinde göstermeyecek.' Herkes adına üzgünüm ama bu Doctor Strange 2'nin CinemaCon sırasında gösterilmeyeceğini garantiliyor. Bu film için ortada çok daha fazla güvenlik önlemleri var. Ancak anahtar cümle şu şekilde; 'Doctor Strange 2, Infinity War, Endgame ve Spider-Man: No Way Home'un toplamından daha fazla büyük sürpriz içerecek.'" diyen Campea'nın dedikleri doğruysa muhtemelen X-Men ve Fantastik Dörtlü bir arada evrene dahil olacak ya da çok daha acayip şeyler izleyeceğiz.

Tabii Campea'ya gelen mailin kaynağının ne veya kim olduğunu bilme şansımız yok. Ancak bunu bu kadar ulu orta söyleyebiliyorsa muhtemelen güvenilir bir isimdir. Zaten Hollywood üzerinde bu duyumculuk işleri tıpkı bizdeki transfer dönemi duyumcuları gibi bir güvenilirlik skalasına sahip. Kimse kendini riske atmak istemiyor. 6 Mayıs günü gelene kadar her taraftan filmle ilgili duyum aldığını söyleyen insanlarla karşılaşacağız, bunların hangilerinin doğru söylediğini ise filmden önce bilme şansımız pek yok gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum