Fable Temalı Kart Oyunu Fable Fortune Erken Erişim Yolunda

Yeni bir kart oyunu geliyor

Hearthstone, Gwent, The Elder Scrolls: Legends, Duelyst gibi sayıları giderek artan Kart Oyunlarına yakında bir üye daha katılacak: Fable Fortune. Oyunun arkasında Fable isminden alışık olduğumuz Microsoft yok - firma markanın lisansını Flaming Fowl ismindeki bir stüdyoya vermiş. Bu yeni stüdyoda da zaten Microsoft tarafından satın alınan Lionhead Studios'tan çalışanlar da bulunuyor. Oyunun daha önceleri 2017 içinde bir zaman çıkacağı söylenmişti ama nihayet artık elimizde kesin bir tarih var.

Fable Fortune 11 Temmuz'da Erken Erişim oyunu olarak yayınlanacak.

Flaming Fowl oyun geçen ay Kickstarter kampanyası başlatmış ama "yatırımcı bulduk ve Fable Fortune'ın geleceğini şu an için sağlama aldık, bu yüzden en kısa zamanda Kapalı Betaya başlamaya odaklanmak istiyoruz" diyerek kampanyayı üçüncü haftasında iptal etmişti. Ama zaten iptal edilmeseydi de hedeflenen 250.000 sterline ulaşması zor görünüyordu çünkü oyun en son yalnızca 60.000 sterlin toplayabilmişti.

> Fable 4 Neden Yapılamadı?

Oyunun kapalı betasına katılmayı düşünürseniz şuradan hızlıca kayıt olabilirsiniz. Oyunun Erken Erişimden yine bu yıl içinde çıkması planlanıyor ve kendisi çoğu diğer Kart Oyunu gibi oynaması ücretsiz bir oyun olacak. Yayınlanan yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum