FIFA 18'den İlk Ekran Görüntüleri Geldi!

Cristiano Ronaldo'nun kapak oyuncusu olduğu FIFA 18'den yeni görseller paylaşıldı.

 29 Eylül'de oyuncularla buluşacak olan serinin son oyunu FIFA 18'in 50 saniyelik ilk fragmanı dün çıktı. Fragmanla birlikte oyunun çıkış tarihinin yanı sıra özel sürümlerin detayları da açıklandı, oyundan da dört tane yeni ekran görüntüsü paylaşıldı. 

Cristiano Ronaldo'nun kapak yıldızı olduğu FIFA 18'in ekran görüntülerini de C. Ronaldo süslüyor. Buna ek olarak oyuna eklenen son "Efsane" ise Brezilyalı Ronaldo oldu. Pek çoğumuz onu "El Fenomeno" veya R9 diye biliyoruz tabii. Gerçekten de dünya futboluna büyük bir iz bırakan bir isim R9 ve FIFA 18'in FUT modundaki kartı da adının hakkını verecek gibi gözüküyor. Dördüncü ekran görüntüsü de onun Real Madrid günlerinden alınmış zaten.

fifa-kapak-yildizlari

Büyük bir heyecanla beklediğimiz FIFA 18'i erkenden oynamak isteyenler için de bir haberimiz var. Cristiano Ronaldo Edition veya Icon Edition(Brezilyalı Ronaldo) sürümlerinden birini alırsanız, oyunu herkesten üç gün önce oynama hakkı elde edeceksiniz. EA Access ve Origin Access sahipleri ise oyunu 21 Eylül'de oynayabilecek, ancak bu kullanıcıların sadece 10 saatlik hakkı olacak.

Ekran görüntülerinin üzerine tıklayarak daha büyük versiyonlarına ulaşabilirsiniz Oyungezerler.

fifa18-ss1fifa18-ss2

fifa18-ss3fifa18-ss4

FIFA 18'i PC, PS4, Xbox One, PS3 ve Xbox 360'ta oynayabileceğiz. Nintendo Switch'e ise özellikleri biraz kısılmış bir FIFA sürümü geliyor. Switch sürümünde Frostbite motoru kullanılmayacak ve Journey (hikaye modu) yer almayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum