Ghost of Tsushima'nın PC Versiyonu İçin PSN Hesabı Gerekmeyecek

Yoğurdu üfleyerek yiyorlar

Sony'nin Helldivers 2'de ortaya koyduğu iletişim faciasını hala konuşuyoruz. Helldivers 2 oyuncularına PSN bağlantısını zorunlu tutan, PSN servisinin olmadığı ülkelerde oyunu satıştan kaldıran Sony hiç beklemediği kadar büyük bir tepkiyle karşılaşınca bu kararında geri adım atmak zorunda kalmıştı.

Henüz bu olayın etkisi sıcaklığını korurken gözler yakında çıkacak olan Ghost of Tsushima'ya çevrildi tabii ki. Sonuçta bu da Sony Interactive Entertainment'ın yayınlayacağı bir oyun, üstelik Helldivers 2'nin aksine birinci parti bir PlayStation oyunu.

Oyunun geliştiricisi Sucker Punch sorular üzerinde Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla Ghost of Tsushima'yı tek kişilik hikayesi için oynamak isteyen oyuncuların PSN hesabına ihtiyaç duymayacakları, PSN hesabıyla ilişkilendirme gibi bir zorunluluk olmayacağını söyledi.

Ghost of Tsushima, Sony'nin PC'de PS overlay'i ve kupa sistemini kullanan ilk oyunu olacak. Eğer bunu kullanmak istiyorsanız o zaman işler değişiyor çünkü haliyle PSN hesabınızı bağlamadan overlay kullanamıyorsunuz. Ayrıca Legends online çok oyunculu modu oynamak isterseniz de yine PSN hesabına ihtiyacınız olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum