Söylenti: The Evil Within 2'nin Yapımına Başlandı

Psycho Break 2 de diyebiliriz tabii

 Tango Gameworks'ün başarılı korku oyunu The Evil Within'in ikincisi yolda olabilir. Her söylenti haberinde olduğu gibi yine bu noktanın altını çizmek istiyorum. Burada kesin verilerden değil, sızan bilgilerden ve kaynağı sağlam duran dedikodulardan bahsediyoruz sadece.

Uyarımı da yaptığıma göre konuya daha detaylıca dalabilirim. The Evil Within 2'nin yolda olduğuna dair veriler ortaya çıktı. Psycho Break 2 (The Evil Within'in asyada kullanılan adı) için QA ve tercüme departmanlarında çalışacak eleman aranıyor ilanı sızdı. Kalite kontrol alanında iş arayanlar için özel ve gizli bir platformda açılan iş ilanı bir şekilde açığa çıktı ve daha şimdiden internetin her yerinde ilana denk gelebiliyoruz. 

> İyi Bir Korku/Hayatta Kalma Oyununda Neler Olması Gerekli?

Yani oyunun geliştirilme aşamasında olması çok da şaşırtıcı değil. Neticede ilk oyun hem incelemelerde iyi puanlar topladı hem de iyi satış rakamlarına ulaştı. Bunlara ek olarak Tango Gameworks de The Evil Within'i tek bir oyun olarak değil, bir seri şeklinde tasarladıklarını belirtmişti. 

Açıkçası bu haber gerçek çıkar diye diliyorum. The Evil Within'in ilkini oynarken büyük keyif almıştım. Kaliteyi korursa ve hatta bir üst seviyeye taşırsa yeni oyun da keyif verecektir. The Evil Within, Ekim 2014'te çıkmıştı. Yani Tango'nun yeni oyunu geliştirmek için bir hayli vakti de oldu. Bakalım dedikodular ve sızıntılar gerçek çıkacak mı? Siz ne düşünüyorsunuz Oyungezerler?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum