Tomb Raider - Alicia Vikander'ın Lara Croft'undan İlk Resmi Fotoğraflar

Filmin yapımı sürüyor

Oyunları sinemaya uyarlama furyası yeniden başladı bildiğiniz üzere. Geçtiğimiz yıl Warcraft ve Assassin’s Creed ile boy gösteren oyun filmlerinde sıradaki isimlerden biri de Tomb Raider.

2013 yılında seriyi sıfırlayan Tomb Raider oyununu temel alarak yapılan yeni Tomb Raider filminde başrolü Alicia Vikander’ın oynayacağı daha önceden açıklanmıştı. Hatta filmde Lara Croft’un nasıl gözüktüğünü kavrayabileceğimiz set fotoğrafları da ortaya çıkmıştı. Bu sefer Vanity Fair aracılığıyla resmi fotoğraflar paylaşıldı.

tomb-raider-1

Fotoğraflara bakış attığımızda söylenmesi gereken ilk şeylerden biri kıyafetin oyunla birebir aynı yapılmış olması. Filmin arkasındaki kişilerin macera aramak yerine oyuna bu noktada sadık kalması sevindirici. Vikander’ın Lara Croft rolüne yakışıp yakışmadığı hakkındaki yorumuysa sizlere bırakıyorum.

tomb-raider-2

Bilmeyenler için, 16 Mart 2018’de çıkması hedeflenen Tomb Raider filminin yönetmenin Roar Uthaug olduğunu da belirtelim. Uthaug daha önceden Norveç yapımı filmlerle karşımıza çıkmıştı. Tomb Raider kendisinin ilk Hollywood filmi olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum