Battlefield 1'e Yaz Aylarında Eklenecek Yeni Haritalar ve İçerikler Belli Oldu

Gece haritaları çok güzel görünüyor

DICE, bir sonraki genişleme paketinin içeriklerini ne zaman öğreneceğimiz dahil olmak üzere, Battlefield 1 için yaklaşan içerikler hakkında yeni ayrıntılar paylaştı.

Önceden duyurulan Nivelle Nights haritası, Battlefield 1 season pass sahipleri için Haziran ayında yayınlanacak ve Prise de Tahure haritası da kısa bir süre sonra CTE'de (Topluluk Test Ortamı) test için yayınlanacak.

Prise de Tahure haritası hakkında yapılan açıklama ise şöyle: "Nivelle Taarruzu'ndan sonraki sonbahar döneminde geçen Prise de Tahure'da Fransız askerleri Butte-de-Tahure bölgesinde yeniden ele geçirdikleri tepeleri korumak için canla başla çabalıyor. Cephe hattındaki siper ağları, Alman fırtına askerleri ile Fransız akıncıları arasındaki çatışmalar nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan köylerin tam ortasından geçiyor. Çok yıpratıcı bir savaş. Düşmanınızı bozguna uğratmak için uyum yeteneği ve taktikler hayati öneme sahip."

Battlefield 1'e Rus ordusu, yeni haritalar, yeni silahlar ve vasıtalar getirecek olan In the Name of the Tsar ile ilgili ayrıntıları 10 Haziran'da başlayacak olan EA PLAY 2017'de öğrenebileceğiz. In the Name of the Tsar genişletme paketi bu yazın sonlarında yayınlanacak.

Son olarak, temel oyunda yapılan düzenlemelerin de Mayıs Güncellemesi ile yakında oyuna yansıyacağı söyleniyor.

Güncelleme hakkında daha fazla bilgi duyurulduğunda biz sizi haberdar edeceğiz, takipte kalın. Geçen hafta yayınlanan büyük bahar güncellemesine buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum